Advokati za krivično pravo i prekršajno pravo - Beograd

Advokati za krivično pravo i prekršajno pravo iz naše kancelarije odlikuju se visokim profesionalizmom, personalizovanom pristupu svakom problemu i zavidnom efikasnošću u radu. Zastupamo za krivice i prekršaje, brinemo o tome da klijente oslobodimo krivične ili prekršajne odgovornosti ili kaznu svedemo na sam minimum.

Pravna pomoć za krivično pravo - advokati za krivično pravo

Krivično pravo obuhvata zaštitu i uređenje svih onih propisa koja se odnose na postupke krivičnih dela. Za naš tim advokata, krivično pravo je jedna od najužih specijalnost, kojima se bave na dnevnoj bazi. Pružamo sve vrste advokatske pravne pomoći u krivici:

  • Odbrana okrivljenih lica
  • Odbrana okrivljenih lica maloletnika
  • Zastupanje prava oštećenih

Usluge za prekršajno pravo - advokati za prekršaje

Prekršaji su među najčešćim predmetima na sudu, a naše je da klijenta zaštitimo od odgovornosti ili minimizujemo njegovu kaznu. Saobraćajni prekršaji, ali i carinski prekršaji, kao i ometanje javnog reda i mira, naša su specijalnost. Naš tim nudi različite vrste pravne pomoći za prekršaje:

  • Zastupanje kao branioca okrivljenog lica
  • Zastupanje kao punomoćnika oštećenog u različitim prekršajnim postupcima

Poverite advokatskoj kancelariji Slovic Law u Beogradu brigu o vašem krivičnom ili prekršajnom postupku. Naš tim advokata odlikuje visoka etika i efikasnost pri radu. Očekujte brzo i dobro rešenje!

Angažujte nas

Potreban vam je advokat za krivično i prekršajno pravo? Kontaktirajte nas putem online forme ili nas pozovite na neki od brojeva telefona.

Kontakt podaci

Radno vreme

Pošaljite upit online

Scroll to Top
Call Now Button